“Mijn naam is Andrea Deelstra. Olympisch atleet. Zo mag ik mij sinds augustus 2016 noemen, een titel om trots op te zijn! In Rio eindigde mijn eerste Olympische-reis, want zo mag je het traject naar ‘s werelds grootste sportevenement zeker noemen. Met het eindigen van mijn eerste Olympische-reis startte gelijk mijn tweede, op weg naar 2020.”

Van meisjesdroom tot Olympisch atleet.

Olympisch atleet en meervoudig Nederlands kampioen
Andrea Deelstra is meervoudig Nederlands kampioen op diverse hardloopdisciplines: steeple chase, cross, halve marathon en marathon. Met een persoonlijk record van 2:26:46 is ze de vierde snelste Nederlandse vrouw allertijden op de marathon. Met deze prestatie kwalificeerde ze zich voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Sportmonoloog
Op woensdag 10 april 2019 komt Andrea naar WSV. Een inspirerende avond over dromen, durven en doelen stellen. Geen verhaal over hoe je een marathon loopt, maar eigenlijk over de weg er naartoe. Over haar “Road to Rio” en “the Way to Tokyo”.

De avond is in de stijl van de NOS Sportmonologen en begint om 19:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. De presentatie bestaat uit 2 delen en wordt afgesloten met een vragenronde. Andrea is aanwezig tot ongeveer 21:30 uur.

De kantine is zoals gebruikelijk open tot 23:30 uur.

Reserveer nu je e-ticket
Als lid van WSV, of als ouder/verzorger van een jeugdlid, bieden we je als eerste de mogelijkheid om een toegangsbewijs te bestellen. Maar is het niet leuker om samen te gaan. Naast een e-ticket voor jezelf mag je daarom een introducé meenemen. Op het bestelformulier geef je dit aan. Klik op de knop onderaan dit artikel om je reservering te plaatsen.

Gratis toegang
De toegang tot deze avond is gratis. Wel is een consumptie verplicht.

AVG
Bij het bestellen van je e-ticket vragen we om je e-mailadres. Op dit adres ontvang je jouw entreebewijs. Ook wordt het adres gebruikt voor het versturen van een herinnering en een evaluatie. Adressen worden niet gedeeld met derden.

Vragen?
Heb je vragen of heb je problemen bij het bestellen van je e-ticket, mail ze naar sportmonoloog@wsv-apeldoorn.nl.

Wij hebben er zin in. Kom je ook?