Richtlijnen en reserveren

Op 1 juli gaan we met inachtneming van de corona-richtlijnen weer badmintonnen. De afdeling badminton zal alles in het werk stellen om dit te verwezenlijken. We zijn er klaar voor.

Sporten in een zaal is weer toegestaan. Buiten de baan geldt de 1,5 meter regel. Vooraf reserveren is verplicht. Omkleden dient thuis te gebeuren. Neem je zaalsportschoenen, voldoende drinken (water) en een handdoek mee. De douches zijn niet te gebruiken en er is slechts één toiletgroep beschikbaar bij het secretariaat van de voetbal.

Toegang tot de zaal

• Toegang tot de zaal vindt plaats via de normale ingang van de zaal. Bij binnenkomst dien je je handen te ontsmetten met ontsmettingsmiddel. Deze vind je op de tafel bij de ingang.
  • Loop via de loopmat naar de opgestelde banken om je schoenen te wisselen.
  • Uitgang is eerste nooduitgang rechts vanaf de deur (zaalgedeelte A).
  • Trap naar boven wordt afgesloten.
  • Buiten de looproute gebruiken van de voetbal.
  • Tribune is toegankelijk.

Indeling van het spelen

• Via een voorinschrijving kan je aangeven in welk blok of blokken je wilt spelen. Een blok bestaat uit 1 uur die onderverdeeld is in 3 gedeelten van elk maximaal 20 minuten. Je kunt je maximaal voor 2 blokken inschrijven.
  • Alle spelvormen zijn toegestaan: enkelspel, dubbel en mix.
  • Elke baan is voorzien van voldoende nylon shuttles. Veren shuttles dient men zelf mee te nemen.
  • Al je spullen meenemen naar de baan waar je speelt.
  • Wisselen van baan gebeurt per zaalgedeelte en op aangeven van de zaalcoördinator.

Verlaten van de zaal

• Het verlaten van de zaal gebeurt via de nooduitgang bij zaalgedeelte A. Ook hier is de mogelijkheid tot ontsmetten van de handen.
  • Neem de route naar keuze: kantine of uitgang
  • Voor toegang tot de kantine volg de bewegwijzering. De standaard ingang voor kantine. Uitgang van de kantine is via het balkon en de trap aan de achterzijde.
  • Richting de uitgang tussen de kliko’s door links richting de uitgang complex. Houd zoveel mogelijk rechts.

Probeer de 1,5 meter te handhaven.

Samen gaan we het maken.

Reserveringssysteem en zaalbezetting

Via het reserveringssysteem kunnen leden zich aanmelden om te komen spelen. Reserveren is verplicht. Zonder reservering, geen toegang tot het complex. Klik op onderstaande link en vul de gegevens in. Je kunt spelen op woensdagavond, vrijdagavond en zondagochtend. Na reservering ontvang je een bevestigingsmail. Hieronder zie je de actuele bezettingsgraad.

(eventueel pagina verversen voor de meest actuele stand)

Dit protocol is geüpdate per 26 juni 2020.